+31 76 - 5331331

Glasvezel Dirksz Admiraal in Den Helder

Op het bedrijventerrein Dirksz Admiraal in Den Helder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Dirksz Admiraal

Voor iedere locatie op bedrijventerrein Dirksz Admiraal gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Dirksz Admiraal.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele bedrijfsvestigingen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om andere bedrijfspanden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, dit komt omdat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Het bedrijventerrein kent een maximale milieucategorie van niveau 2