+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Helder

In Den Helder zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Helder beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten op dit netwerk.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Den Helder

Den Helder beschikt over drie centrales: één aan de Boerhaavestraat, één aan de Landmetersweg en één aan de Landbouwstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken en bedrijventerreinen. KPN heeft in de periode tussen 2010 en 2014 fors geïnvesteerd in de aanleg van glasvezel voor bedrijven. De belangrijkste industrieterreinen zijn allemaal voorzien van een eigen glasvezelnetwerk waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen profiteren van de voordelen van een glasvezel aansluiting met snel internet. Op deze manier kan Den Helder haar rol als logistieke offshorehub verder uitbouwen.

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Den Helder

Den Helder beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Dirksz Admiraal

Het bedrijventerrein Dirksz Admiraal beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen glasvezel voorzieningen, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Kooypunt

Ook op bedrijventerrein Kooypunt is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Westoever

Bedrijventerrein Westoever beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal kunnen snelle internet verbindingen gerealiseerd worden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Overige bedrijfslocaties in Den Helder

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Den Helder uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Oostoever, De Schooten, Heldair Business Port, De Dogger, Het Nieuwe Diep, Paleiskade, de omgeving van de marinehaven en het gebied rondom de Haven van Den Helder (Port of Den Helder).

Glasvezel in de rest van Den Helder

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Den Helder, het buitengebied en de binnenstad. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Oostsloot, Willemsoord, Sluisdijk en de Visbuurt een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over één verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.