+31 76 - 5331331

Glasvezel Ypenburg in Den Haag

Op het Business Park Ypenburg in Den Haag is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Ypenburg

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk glasvezel is het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te verbinden. Door 2 of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale infrastructuur waardoor beheer van uw netwerken wordt vereenvoudigd en data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het is mogelijk om uw bedrijfsvestigingen op meerdere manieren aan elkaar te koppelen doormiddel van een glasvezelverbinding. Zo kan er worden gekozen voor een optimale Quality of Service doormiddel van een IP-VPN. Maar het is ook mogelijk om uw bedrijfspanden te koppelen doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls voor het internet. Naast het koppelen van bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar een datacenter waar uw applicaties en data zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo vele malen makkelijker doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.