Glasvezel Ypenburg in Den Haag

Op het Business Park Ypenburg in Den Haag is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van zeer hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk glasvezeltarieven in Ypenburg

Zakelijk Glasvezel in Ypenburg kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Ypenburg? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Ypenburg

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck