+31 76 - 5331331

Glasvezel Laakhaven in Den Haag

Op het bedrijventerrein Laakhaven in Den Haag ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Laakhaven bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Redundant uitgevoerde verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden netwerken redundantie al bereiken. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.