Glasvezel Forepark in Den Haag

Op het Forepark in Den Haag ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck