+31 76 - 5331331

Glasvezel Forepark in Den Haag

Op het Forepark in Den Haag ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Forepark bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zullen wij vragen om een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens en dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. U zult in de aanvraag uw keuze voor de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven en of gebruik van een beheerde of onbeheerde glasvezelrouter wilt maken. Tevens kan de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen ook worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u een zakelijke glasvezelverbinding op Forepark? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

(Bedrijfs)vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.