Glasvezel Den Haag

In Den Haag zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Haag beschikt over een uitstekende glasvezelinfrastructuur, die is opgebouwd vanuit diverse centrales die allemaal onderling via glasvezel met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Den Haag bedrijven kunnen beschikken over snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Den Haag

Den Haag is een interessante en aantrekkelijke uitvalsbasis voor ruim 300 internationale bedrijven.

Naast grote multinationals staat Den Haag bol van MKB’s die net zo goed afhankelijk zijn van een betrouwbare en snelle internet verbinding. Doordat glasvezel door heel Nederland leverbaar is, kunnen ook zij vaak worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Het moge duidelijk zijn: in Den Haag zijn er volop zakelijke glasvezelmogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Den Haag

In Den Haag zijn er diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of kabelverbinding met snelheden die kunnen oplopen tot wel 1.000 Mbit/s!

Binckhorst

Op bedrijventerrein Binckhorst ligt een glasvezelnetwerk. Op dit netwerk kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn aangesloten worden.

Forepark

Het Forepark beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is al in 2008 gerealiseerd na een initiatief van onder andere de gemeente. Om het glasvezelnetwerk zo toegankelijk mogelijk te maken is ervoor gekozen om een seriematig netwerk aan te leggen dat loopt van bedrijfspand tot bedrijfspand. Hierdoor kunnen alle bedrijven die op het Forepark gevestigd zijn niet alleen eenvoudig, maar ook nog tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden.

Zichtenburg

Op bedrijventerrein Zichtenburg is het voor bedrijven ook mogelijk om van glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Glasvezel op overige locaties in Den Haag

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op diverse andere locaties in Den Haag ook mogelijkheden om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Bedrijven die een vestiging hebben op Dekkershoek, Fruitweg, Kerketuinen, Laakhaven, Middenweg, Westvlietweg, Ypenburg, Archipelbuurt, Beatrixkwartier, De Binck Twins, Equinox, Haagsche Hof, Benoordenhout, Hofzichtpark, Hoornwijck, De Groene Schenk, Prins Claus kwartier, Rijswijkse Poort, 's-Gravendreef en Ypenburg Business Park kunnen ook beschikken over een snelle internet verbinding.

Tarieven voor glasvezel

Iedere locatie kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie in Den Haag worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw locatie zullen uitvallen.

glasvezel Den Haag