+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Haag

In Den Haag zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Haag beschikt over een uitstekende glasvezelinfrastructuur, die is opgebouwd vanuit diverse centrales die allemaal onderling via glasvezel met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Den Haag bedrijven kunnen beschikken over snelle internet verbindingen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Den Haag die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Den Haag

Den Haag is een interessante en aantrekkelijke uitvalsbasis voor ruim 300 internationale bedrijven.

Naast grote multinationals staat Den Haag bol van MKB’s die net zo goed afhankelijk zijn van een betrouwbare en snelle internet verbinding. Doordat glasvezel door heel Nederland leverbaar is, kunnen ook zij vaak worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Het moge duidelijk zijn: in Den Haag zijn er volop zakelijke glasvezelmogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Den Haag

Iedere locatie in Nederland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook in Den Haag. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie in Den Haag worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw locatie zullen uitvallen. Interesse in Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie in Den Haag? Doe dan onze Glasvezel Postcodecheck om meer inzicht te krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie in Den Haag.

Aanleg glasvezel in Den Haag

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Den Haag

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Reden hiervoor is dat er nogal een hoop komt kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk.

Overige bedrijvenlocaties in Den Haag

Archipelbuurt, Beatrixkwartier, De Binck Twins, Equinox, Haagsche Hof, Benoordenhout, Hofzichtpark, Hoornwijck, De Groene Schenk, Prins Claus kwartier, Rijswijkse Poort, 's-Gravendreef, Ypenburg Business Park