+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Dungen

In Den Dungen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Den Dungen zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Den Dungen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt zo een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Den Dungen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal door u ook moeten worden opgegeven welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.