+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Dolder

In Den Dolder zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Dolder beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Den Dolder die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Den Dolder

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Bellen via uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om via uw glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over dezelfde glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om te kunnen bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie uit te rusten met een SIP Trunk, om zo op het IP-netwerk aangesloten te worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.