+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wolfsdonken in Den Bosch

Op bedrijventerrein de Wolfsdonken in Den Bosch is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel-access niet overschreden wordt.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in de Wolfsdonken

Op elke locatie in de Wolfsdonken gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in de Wolfsdonken met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.