Glasvezel De Pettelaar in Den Bosch

Op bedrijvenpark de Pettelaar in Den Bosch ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Controleer glasvezeltarieven in De Pettelaar

In De Pettelaar zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in De Pettelaar? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in De Pettelaar

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in De Pettelaar. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck