+31 76 - 5331331

Glasvezel Maaspoort in Den Bosch

In bedrijvengebied de Maaspoort in Den Bosch ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel de Maaspoort bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan tegen een meerprijs de capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s.