+31 76 - 5331331

Glasvezel Hintham in Den Bosch

Op het bedrijventerrein Hintham in Den Bosch is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Hintham

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zal worden gevraagd om een aantal benodigde gegevens. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zal in de aanvraag moeten worden opgegeven welke aanvullende diensten u wenst te gebruiken en of u een beheerde of onbeheerde glasvezelrouter wilt gaan inzetten. De evenuele behoefte van extra vaste IP-adressen voor uw bedrijf kan ook worden aangegeven in de aanvraag. Voor het aanvragen van Zakelijk Glasvezel kunt u contact opnemen met een van onze consultants.