+31 76 - 5331331

Glasvezel Empel in Den Bosch

Op het bedrijventerrein Empel in Den Bosch is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Waarom Zakelijk Glasvezel?

Bedrijfsgegevens die worden verzonden over het netwerk worden hedendaags steeds bedrijfskritischer. Daarnaast worden bestanden en datastromen steeds zwaarder waardoor bedrijven tegen de limiet beginnen aan te lopen van hun internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt uw bedrijf aangesloten op het glasvezel netwerk. Zakelijk glasvezelverbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en hebben daarnaast een up-time garantie van wel 99,9% en hoger. Tevens zijn er speciale maatregelen getroffen om de internetkwaliteit hoog te houden en is er alles aan gedaan om potentieel misbruik te voorkomen.

Zakelijk glasvezeltarieven op Empel

Op bedrijventerrein Empel zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Empel aan de hand van onze unieke postcodecheck.