+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Bosch

In Den Bosch zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Bosch beschikt over een uitgebreide glasvezel-infrastructuur, waardoor voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Den Bosch die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glavsezelinfrastructuur in Den Bosch

Het vestigingsklimaat voor bestaande en nieuwe bedrijven, zowel kantoren als detailhandel, op het gebied van glasvezel (Fiber to the Office en Fiber to the Business) is goed. Gek genoeg zijn er op het gebied van Fiber to the Home nog geen initiatieven gestart voor een toekomstvaste infrastructuur voor particulieren in Den Bosch, terwijl het huidige kopernetwerk en het CAI netwerk nogal wat beperkingen opleveren ten aanzien van bandbreedte en snelheid.

In 2006 is de coöperatieve vereniging Boschnet opgericht. Ondertussen is het principe van de destijds opgerichte virtuele markplaats achterhaald, omdat de meeste bedrijventerreinen verglaasd zijn en vrijwel overal in de binnenstad glasvezel geleverd kan worden tegen aantrekkelijke tarieven.

Bekijk de glasvezeltarieven in Den Bosch

De glasvezeltarieven in Den Bosch zijn uniek per locatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Den Bosch? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Den Bosch

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Den Bosch. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de levertijd beïnvloeden. Zo dienen er vaak verschillende vergunningen worden aangevraagd.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.