+31 76 - 5331331

Glasvezel Bosland in Den Bommel

Op het bedrijventerrein Bosland in Den Bommel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Als u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste prioriteiten waaraan u dient te denken is het verhuizen van uw glasvezelverbinding. Ondanks dat er veel gesproken wordt over het verhuizen van een glasvezelverbinding, is het gekke hieraan dat dit eigenlijk helemaal niet mogelijk is. In tegenstelling tot de diensten die u afneemt, is een glasvezelverbinding onlosmakelijk met het bedrijfspand verbonden wanneer deze is aangelegd. Een verhuizing is dan in feite ook een opheffing van het abonnement op uw oude bedrijfslocatie. Voor uw nieuwe bedrijfslocatie dient u dan ook een nieuwe glasvezelverbinding aan te vragen. Omdat het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding wel 3 tot 4 maanden in beslag neemt, raadt IP Visie aan om minimaal 4 maanden van tevoren uw verhuizing kenbaar te maken. Tevens kunt u zich het beste in een zo vroeg mogelijk stadium laten informeren naar de mogelijkheden van Zakelijk glasvezel op uw nieuwe locatie. Door tijdig in te spelen op uw bedrijfsverhuizing kunt u voorkomen dat u kort voor dag dure tijdelijke oplossingen moet gaan realiseren. Neem contact op met een van onze adviseurs om uw bedrijfsverhuizing in gang te zetten.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Bosland

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.