+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Bommel

In Den Bommel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Bommel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Den Bommel die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Bosland.

Zakelijk Glasvezel in Den Bommel bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de verbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Den Bommel maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee