+31 76 - 5331331

Glasvezel Farmsumerpoort in Delfzijl

Op het bedrijventerrein Farmsumerpoort in Farmsum ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd tegen standaardtarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Farmsumerpoort

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op de kosten. Het is hiervoor echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient als hoofdcontractant te worden aangesteld en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten doorrekent naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie aan diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare te telefoneren via uw glasvezelverbinding. De data en telefonie informatie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. U kunt uw huidige telefooncentrale inzetten met een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale maar wenst u wel van VoIP gebruik te kunnen maken? Dan kunt u deze functionaliteiten met Hosted Telefonie huren.