+31 76 - 5331331

Glasvezel Eemskanaaldok in Delfzijl

Op het bedrijventerrein Eemskanaaldok in Delfzijl ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Eemskanaaldok

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient er in de aanvraag te worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Tevens is er de mogelijkheid om middels de aanvraag extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. U kunt dus diensten net zolang stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.