Glasvezel Delfzijl

In Delfzijl zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Delfzijl beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Molenberg. Vanuit deze centrale lopen diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Delfzijl

Delfzijl beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor een glasvezelverbinding voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Farmsumerpoort

Op bedrijventerrein Farmsumerpoort is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van dit netwerk zijn er in vrijwel alle straten van het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden over een glasvezelaansluiting kunnen beschikken.

Eemskanaaldok

Op bedrijventerrein Eemskanaaldok is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Delfzijl

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of om een 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Na de intiële contractperiode is het mogelijk om het contract voor wederom 1, 3 of 5 jaar te verlengen. Indien u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven dan geldig.

Delfzijl maakt onderdeel uit van de gemeente Eemsdelta