+31 76 - 5331331

Glasvezel Delft

Er zijn volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk in Delft. Delft beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Delft die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Kennisstad Delft

Glasvezel in DelftDelt profileert zich als kennisstad. Delft blinkt namelijk uit als het gaat om kennis, innovatie en onderzoek. Bent u met uw bedrijf gevestigd in Delft en wilt u overstappen op Zakelijk Glasvezel? Neem dan contact op met één van onze consultants, zodat zij u kunnen voorzien van een goed advies.

Datacenter in Delft

In Delft bevind zich aan de Heertjeslaan 1 een datacenter van The Datacenter Group. IP Visie kan alle vormen van connectiviteit leveren in dit datacenter. Dat kan variëren van internet aansluitingen in het rack, tot Ethernet koppelingen van 1 tot 100 Gbit/s die via de meetme room worden afgeleverd. Het datacenter is gelegen op Science Park Technopolis, is ongeveer 5.000 m2 groot en is via meerdere dark fibers direct gekoppeld met de AMS-IX.

Zakelijke diensten over glasvezel

De uitstekende glasvezelinfrastructuur in Delft maakt het voor bedrijven extra aantrekkelijk om zich hier te vestigen. Glasvezel is immers geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien, worden hierdoor mogelijk.

Aanleg glasvezel in Delft

 

Meer informatie over glasvezel in Delft

Delft beschikt over twee centrales: één aan het Doelenplein en één aan de Vulcanusweg. Vanuit deze knooppunten starten diverse glasvezelkabels als backbone naar de diverse woonwijken en bedrijventerreinen, zodat vrijwel overal in Delft gebruik gemaakt kan worden van goede breedband voorzieningen. De eenmalige aansluitkosten van glasvezel in Delft zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.
 

Voordelen glasvezel Delft

Voordelen glasvezel DelftGlasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op het glasvezelnetwerk in Delft beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele malen sneller dan VDSL of kabel. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge uptime van glasvezelverbindingen zorgt dat ervoor dat glasvezel uitermate geschikt is als drager voor Zakelijk Internet.
 

Glasvezeltarieven in Delft

Glasvezeltarieven in DelftBij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk in Delft krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse glasvezeltarieven. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven in Delft.