Glasvezel Delft

Er zijn volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk in Delft. Delft beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Delft

Delft beschikt over twee centrales: één aan het Doelenplein en één aan de Vulcanusweg. Vanuit deze knooppunten starten diverse glasvezelkabels als backbone naar de diverse woonwijken en bedrijventerreinen, zodat vrijwel overal in Delft gebruik gemaakt kan worden van goede breedband voorzieningen.

Glasvezel in Kennisstad Delft

Glasvezel in DelftDelt profileert zich als kennisstad. Delft blinkt namelijk uit als het gaat om kennis, innovatie en onderzoek. Bent u met uw bedrijf gevestigd in Delft en wilt u overstappen op Zakelijk Glasvezel? Neem dan contact op met één van onze consultants, zodat zij u kunnen voorzien van een goed advies.


Aanleg glasvezel in Delft

Datacenter in Delft

In Delft bevind zich aan de Heertjeslaan 1 een datacenter van The Datacenter Group. IP Visie kan alle vormen van connectiviteit leveren in dit datacenter. Dat kan variëren van internet aansluitingen in het rack, tot Ethernet koppelingen van 1 tot 100 Gbit/s die via de meet-me room worden afgeleverd. Het datacenter is gelegen op Science Park Technopolis.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Delft

Delft beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Delft zijn er prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Technopolis Innovation Park

Op het Technopolis Innovation Park is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij deze glasvezelvoorzieningen kunnen bedrijven die op het Technopolis Innovation Park gevestigd zijn tegen standaard tarieven worden aangesloten, doordat er maar over enkele meters een aansluiting gegraven en aangelegd hoeft te worden.

Het Technopolis Innovation Park is een wetenschapspark dat momenteel nog in aanbouw is, maar waarop bedrijven zich wel al kunnen vestigen. Het Technopolis Innovation Park moet een van de belangrijkste wetenschapsparken in Europa worden. Het Nederlands Meetinstituut heeft zich als eerste instantie op het terrein gevestigd. Het terrein ligt ten zuiden van de TU Delft, waardoor er een combinatie van universiteit, onderzoek en R&D-activiteiten ontstaat die in Nederland uniek is.

Schieoevers

Op bedrijventerrein Schieoevers ligt er al enkele jaren een glasvezelnetwerk. Het netwerk is in 2014 aangelegd, waarbij de Bedrijven Kring Schieoevers (BKS) het initiatief heeft genomen. Het BKS is continu bezig met het verbeteren van het terrein en een van de doelen was om het bedrijventerrein te voorzien van glasvezel. Na een succesvol vraagbundelingstraject was in januari 2014 gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven nu eenvoudig op dit netwerk aangesloten worden om zo klaar te zijn voor de nieuwste digitale technieken en toepassingen.

Delftse Poort Oost

Op bedrijventerrein Delftse Poort Oost zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van glasvezel om zo over een razendsnelle internet verbinding te beschikken.

Overige locaties in Delft

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Delft ook meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel kan ook geleverd worden aan bedrijven die zijn gevestigd op Delftechpark, Haagweg, Voorhof, Vulcanusweg, Ypenburgse Poort en Rotterdamseweg.