+31 76 - 5331331

Glasvezel Schneidersbos in Delden

Op het bedrijventerrein Schneidersbos in Delden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op Schneidersbos

Elke locatie in Schneidersbos heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Schneidersbos? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schneidersbos

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Schneidersbos. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.