+31 76 - 5331331

Glasvezel Dedemsvaart

In Dedemsvaart zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dedemsvaart beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dedemsvaart die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Dedemsvaart

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Dedemsvaart. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.