+31 76 - 5331331

Glasvezel De Weere

In De Weere zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Weere beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen in De Weere

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere partijen. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Redundante glasvezelverbinding in De Weere

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.