+31 76 - 5331331

Glasvezel De Waal

In De Waal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Waal beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in De Waal

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in De Waal een hoop komt kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Zekerheid op de uptime

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.