Glasvezel De Ronde Venen

In de gemeente De Ronde Venen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente De Ronde Venen die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens, waaronder bedrijfs- en locatiegegevens, van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten er over de glasvezelverbinding geleverd dienen te worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een accurate prijsopgave.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten die over de glasvezelverbinding geleverd kunnen worden. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Ronde Venen

Ieder bedrijfspand in de gemeente Ronde Venen kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie, dan kunt u hiervoor een Postcodecheck uitvoeren.

Zakelijk Glasvezel delen in de gemeente Ronde Venen

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een enkele partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een eigen selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarvoor iedere partij ook individueel wordt gefactureerd. De diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Postcodes gemeente De Ronde Venen

  • 1390-1391 (Abcoude)
  • 1396 (Baambrugge)
  • 1426 (De Hoef)
  • 1427 (Amstelhoek)
  • 3640-3643 (Mijdrecht)
  • 3645 (Vinkeveen)
  • 3646 (Waverveen)
  • 3648 (Wilnis)