Glasvezel De Ronde Venen

In de gemeente De Ronde Venen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente De Ronde Venen die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens, waaronder bedrijfs- en locatiegegevens, van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten er over de glasvezelverbinding geleverd dienen te worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een accurate prijsopgave.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten die over de glasvezelverbinding geleverd kunnen worden. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.