+31 76 - 5331331

Glasvezel De Rips

In De Rips zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Rips beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Levertijd in De Rips

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in De Rips een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.