Glasvezel De Marne

In de gemeente De Marne zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden. Dit heeft een zeer positieve invloed op uw internetsnelheid. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor signalen over een grotere afstand kunnen worden verzonden. Daarnaast beschikt een glasvezelverbinding ook over verschillende veiligheidsmaatregelen om potentieel misbruik te voorkomen en om de kwaliteit van het internetverkeer te waarborgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan aanvullende diensten die uw e-mailverkeer controleren op spam en virussen. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig en de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor nu... en in de toekomst.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een glasvezelaansluiting biedt bedrijven meer mogelijkheden voor de toekomst. Met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s is een zakelijke glasvezelverbinding vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Dit in combinatie met een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor u meerdere diensten over één verbinding kunt afnemen, en een hoge up-time zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

Zakelijk Glasvezel in gemeente De Marne aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient in de aanvraag ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in gemeente de Marne

In Nederland kan Zakelijk Glasvezel op iedere locatie worden geleverd, dus ook in gemeente De Marne. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van een glasvezelnetwerk, dan kunnen de bijbehorende kosten behoorlijk oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding dan over een grotere afstand aangelegd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig bepalen wat de prijzen en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn voor een specifieke locatie in gemeente De Marne.

Uw glasvezelverbinding in gemeente De Marne delen

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Postcodes in gemeente De Marne

9960-9978