+31 76 - 5331331

Glasvezel Luttermolenweg in De Lutte

Op het bedrijventerrein Luttermolenweg in De Lutte is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Deel uw glasvezelverbinding op Luttermolenweg

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan ervoor worden gekozen om een verbinding te delen met een andere partij. Hiervoor dienen alle deelnemende partijen wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access, evenals voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk hierbij is dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Om de privacy van alle betrokken partijen te kunnen garanderen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd van de overige deelnemers.