Glasvezel De Lutte

In De Lutte zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Luttermolenweg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in De Lutte die gevestigd zijn op en om het bedrijventerrein aan de Luttermolenweg.

Redundant uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Deel uw glasvezelverbinding

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan ervoor worden gekozen om een verbinding te delen met een andere partij. Hiervoor dienen alle deelnemende partijen wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access, evenals voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk hierbij is dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd.