+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hondert Margen in De Lier

Op bedrijventerrein de Hondert Margen in de Lier is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op de Hondert Margen

Op bedrijventerrein de Hondert Margen geldt dat de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek zijn per locatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand zijn afhankelijk van de afstand van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk tot uw bedrijfspand. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven die gelden voor uw locatie kunt u gebruik maken van onze unieke Postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel op de Hondert Margen aanvragen

Wanneer u een aanvraag voor Zakelijk Glasvezel indient, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zult u in de aanvraag moeten aangeven van welke diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om in de aanvraag op te geven of u gebruik wilt maken van extra (vaste) IPv4 adressen. U kunt Zakelijk Glasvezel bij een van onze consultants aanvragen.