+31 76 - 5331331

Glasvezel VBA Zuid in De Kwakel

Op het bedrijventerrein VBA Zuid in De Kwakel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw snelheid voor Zakelijk Glasvezel verhogen

Wanneer de internetsnelheid die u huidig afneemt niet meer toereikend is voor het soepel functioneren binnen uw organisatie, is er de mogelijk om deze te verhogen. Zo is het mogelijk om binnen uw contractperiode kosteloos over te stappen naar een hogere snelheid voor internet. Uiteraard is het ook mogelijk om na uw contractperiode de internetsnelheid aanpassen naar uw wens. Neem contact op met een van onze consultants wanneer u uw internetsnelheid wenst te verhogen.

Glasvezeltarieven op bedrijventerrein VBA Zuid

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein VBA Zuid zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aan te sluiten is op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker deze voor u zullen uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de geldende tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein VBA Zuid