Glasvezel De Kwakel

In De Kwakel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van Zakelijk Glasvezel in De Kwakel zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in De Kwakel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Uithoorn ligt het dorp De Kwakel. De Kwakel is dichtbij aan de provinciale grens van Zuid-Holland gelegen en telt zo'n kleine 4.120 inwoners. De Kwakel wordt omringd door verschillende dorpjes en de gemeente zelf. De Kwakel is voornamelijk bereikbaar via de N231 en via de N196.

Fort bij De Kwakel

Het Fort bij De Kwakel is gelegen in het dorp zelf en maakte onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam. Het fort is in 1890 gebouwd en is één van de vier forten van de Kudelstaart - Uithoorn linie. Het fort had als doel om de oostelijke ringdijk te verdedigen tegen vijanden, maar ook om troepen uit Vrouwenakker dekking te kunnen geven. Tot 1959 is het dorp een vestingswerk gebleven en tegenwoordig is er een café in het fort gevestigd.