Glasvezel De Koog

In De Koog zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Koog beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen in De Koog

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij bellen over een glasvezelverbinding wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.