+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoef

In De Hoef zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Hoef beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetaansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Via de zakelijke glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij bellen via Zakelijk Glasvezel wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in De Hoef

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient in de aanvraag ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten en services u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


De Hoef maakt onderdeel uit van de gemeente gemeente De Ronde Venen