+31 76 - 5331331

Glasvezel De Heen

In De Heen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Heen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in De Heen aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde verbinding een mooie uitkomst bieden. Door uw verbinding redundant te maken heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wanneer u niet zeker bent of de gewenste vorm van redundantie aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.