+31 76 - 5331331

Glasvezel Vredemaker in De Goorn

Op het bedrijventerrein Vredemaker in de Goorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd in alle straten van het bedrijventerrein. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel Vredemaker

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende gemeentelijke vergunningen te worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, bouwvak en nog vele andere zaken kunnen hierin een vertragende rol spelen.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen andere bedrijfspanden ook verbonden worden met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen serverapparatuur.