+31 76 - 5331331

Glasvezel Larenstein in De Bilt

Op het bedrijvenpark Larenstein in De Bilt ligt een glasvezel netwerk. Gevestigde bedrijven in de straten van dit bedrijvenpark kunnen tegen standaardtarieven beschikken over een glasvezelverbinding. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezeltarieven op bedrijvenpark Larenstein

Op bedrijvenpark Larenstein gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk spelen een doorslaggevende rol voor deze tarieven. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.

Klaar voor de toekomst met glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad geeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen meerprijs uit te laten breiden naar 10 Gbit/s.