+31 76 - 5331331

Glasvezel De Bilt

In De Bilt zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Bilt beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Otto Hahnweg. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in De Bilt die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding in De Bilt

Is internet van het grootste belang voor uw organisatie, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Heeft u advies nodig voor het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke redundante oplossing het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u gebruik kunt maken van Zakelijk Glasvezel is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. U kunt bij IP Visie een managed router service afnemen waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezel router aan te schaffen.

  • Managed router: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft de router eigendom van IP Visie. Voor de router betaalt u een maandelijks bedrag en IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en u kunt ook geen aanpassingen verrichten in de standaardinstellingen. Daarnaast wordt bij defecten de apparatuur zonder extra kosten vervangen.
  • Routerloos: Een router afnemen bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u ervoor kiest om zelf een geschikte glasvezelrouter te verzorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het kiezen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Glasvezelnetwerk Reggefiber in De Bilt

In De Bilt wordt ook een glasvezelnetwerk voor consumenten gerealiseerd door Reggefiber. IP Visie levert ook diensten over het Reggefiber netwerk, maar uitsluitend voor bedrijven.