Glasvezel De Bilt

In De Bilt zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Bilt beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Otto Hahnweg. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in De Bilt

De Bilt beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. De centrale aan de Otto Hahnweg vormt het middelpunt van deze infrastructuur en vanaf hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Het glasvezelnetwerk van De Bilt zorgt ervoor dat bedrijven vrijwel overal gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezelnetwerk Reggefiber in De Bilt

In De Bilt wordt ook een glasvezelnetwerk voor consumenten gerealiseerd door Reggefiber. IP Visie levert ook diensten over het Reggefiber netwerk, maar uitsluitend voor bedrijven.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in De Bilt

Op alle bedrijventerreinen in De Bilt zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Larenstein

Bedrijventerrein Larenstein beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Voor de komst van het glasvezelnetwerk waren bedrijven op Larenstein via een noodoplossing aangesloten op een kopernetwerk. Het glasvezelnetwerk zorgt er niet alleen voor dat bedrijven gebruik kunnen maken van snel internet, maar biedt ook de mogelijkheid om cameratoezicht te realiseren. Met behulp van het netwerk kunnen de camerabeelden van deze camera's in hoge resolutie naar de meldkamer worden verstuurd zodat er direct en adequaat ingegrepen kan worden bij calamiteiten. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden glasvezelaansluitingen te realiseren.

Molenkamp

Op bedrijventerrein Molenkamp zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo over een snelle internetverbinding te beschikken.

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u gebruik kunt maken van Zakelijk Glasvezel is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. U kunt bij IP Visie een managed router service afnemen waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezel router aan te schaffen.

  • Managed router: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft de router eigendom van IP Visie. Voor de router betaalt u een maandelijks bedrag en IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en u kunt ook geen aanpassingen verrichten in de standaardinstellingen. Daarnaast wordt bij defecten de apparatuur zonder extra kosten vervangen.
  • Routerloos: Een router afnemen bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u ervoor kiest om zelf een geschikte glasvezelrouter te verzorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het kiezen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.