+31 76 - 5331331

Glasvezel Rondweg in Dalfsen

Op het bedrijventerrein Rondweg in Dalfsen heeft KPN in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaardtarieven aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Rondweg

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants om Zakelijk Glasvezel aan te vragen.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Rondweg

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er een hoop komt kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Rondweg te realiseren. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), maar ook zaken als het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer...