+31 76 - 5331331

Glasvezel Dalfsen

In Dalfsen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dalfsen beschikt over een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel. Het middelpunt is de centrale aan de van Tydencampstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken en bedrijvenlocaties. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dalfsen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Rondweg

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Het is mogelijk om uw glasvezelverbinding redundant uit te voeren wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u altijd in verbinding staat met het internet. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Indien u behoefte heeft aan advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante oplossingen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Glasvezelverbinding in Dalfsen bestellen

Voor het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze adviseurs.