+31 76 - 5331331

Glasvezel Dalem

In Dalem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dalem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Dalem bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd in Dalem

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. In Dalem komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.