+31 76 - 5331331

Glasvezel Pavijen in Culemborg

Op het bedrijventerrein Pavijen in Culemborg ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via een zakelijke glasvezelverbinding

Via een glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen gescheiden over dezelfde verbinding. U heeft hierbij een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden ingezet met een SIP Trunk, waardoor u de mogelijkheid krijgt om te profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u toch gebruik te maken van VoIP? Dan kunt u deze functionaliteiten huren met Hosted Telefonie.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Pavijen

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Pavijen kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel worden grotendeels bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om een direct inzicht te krijgen in de actuele tarieven en alle mogelijkheden, dan kunt u hiervoor een Postcodecheck uitvoeren.