+31 76 - 5331331

Glasvezel Landzicht in Culemborg

Op het bedrijventerrein Landzicht in Culemborg ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit bedrijventerrein kunnen tegen standaardtarieven op dit netwerk worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt een zakelijke glasvezelverbinding geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om dit groeipad te vullen met verscheidene aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor u over slechts één verbinding meerdere diensten kunt afnemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Landzicht aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u nodig. Denk hierbij aan enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u ook op te geven welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Tevens is mogelijk om middels de aanvraag eventuele extra (vaste) IP-adressen af te nemen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.