Glasvezel Culemborg

In Culemborg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Culemborg beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten. De centrale aan de Nieuwstraat in het centrum is het belangrijkste knooppunt in het netwerk.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Culemborg

Er zit een behoorlijk prijsverschil tussen glasvezel voor particulieren en zakelijk glasvezel. De kosten voor een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Aan de hand van een postcodecheck krijgt u inzicht in de mogelijkheden en tarieven van zowel de aansluitkosten als het maandelijkse abonnement voor deze aansluitingen. In Culemborg is het ook mogelijk om zakelijk een abonnement af te nemen (met vaste IP adressen) op het glasvezel netwerk van Reggefiber. Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen hiervoor contact met ons opnemen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Culemborg

Culemborg beschikt over slechts 2 bedrijventerreinen. Beide terreinen beschikken echter wel over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven in staat worden gesteld om gebruik te maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Pavijen

Bedrijventerrein Pavijen beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op dit netwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Pavijen is met een oppervlakte van ruim 130 hectare het grootste bedrijventerrein van Culemborg.

Landzicht

Op bedrijventerrein Landzicht is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Altijd internet, altijd online!

Is internet van cruciaal belang voor uw organisatie? Dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitstekende uitkomst. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan bijvoorbeeld met een dubbele internetverbinding van verschillende providers, die gebruikmaken van een geografisch gescheiden netwerk al redundantie bereikt worden. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wilt toepassen ook past bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of deze mogelijk aansluiten bij uw bedrijfssituatie.