Glasvezel Culemborg

In Culemborg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Culemborg beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, omdat ook Reggefiber volop glasvezel aansluitingen heeft gerealiseerd binnen de gemeente, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten. De KPN centrale aan de Nieuwstraat in het centrum is het belangrijkste knooppunt in het netwerk.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Culemborg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Gelderland ligt de stad/gemeente Culemborg. Culemborg telt ruim 27.500 inwoners, en is gelegen in de Neder-Betuwe. De stad heeft een rijke geschiedenis die al van start gaat in het jaar 1270 tot en met 2010. Vanuit Culemborg is de autosnelweg A2 zeer gemakkelijk bereikbaar, evenals de provinciale weg N320. Culemborg beschikt bovendien over een eigen treinstation waaruit diverse bussen en treinen vertrekken. Hierdoor is Culemborg zowel via de weg als via het spoor uitstekend bereikbaar.

Meer informatie over glasvezel in Culemborg

Er zit een behoorlijk prijsverschil tussen glasvezel voor particulieren en zakelijk glasvezel. De kosten voor een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Aan de hand van een postcodecheck krijgt u inzicht in de mogelijkheden en tarieven van zowel de aansluitkosten als het maandelijkse abonnement voor deze aansluitingen. In Culemborg is het ook mogelijk om zakelijk een abonnement af te nemen (met vaste IP adressen) op het glasvezel netwerk van Reggefiber, terwijl dit eigenlijk in eerste instantie bedoeld is voor particulieren. Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen hiervoor contact met ons opnemen. Helaas vindt u de glasvezel tarieven hiervan nog niet op onze website.

Postcodes Culemborg: 4100, 4101, 4102, 4103, 4104, 4105, 4106 en 4107.