Glasvezel Culemborg

In Culemborg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Culemborg beschikt over een uitstekende glasvezelinfrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten. De centrale aan de Nieuwstraat in het centrum is het belangrijkste knooppunt in het netwerk.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Culemborg

Er zit een behoorlijk prijsverschil tussen glasvezel voor particulieren en zakelijk glasvezel. De kosten voor een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Aan de hand van een postcodecheck krijgt u inzicht in de mogelijkheden en tarieven van zowel de aansluitkosten als het maandelijkse abonnement voor deze aansluitingen. In Culemborg is het ook mogelijk om zakelijk een abonnement af te nemen (met vaste IP adressen) op het glasvezel netwerk van KPN NetwerkNL.

Bedrijventerreinen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Culemborg, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Pavijen
  • Landzicht

Altijd internet, altijd online!

Is internet van cruciaal belang voor uw organisatie? Dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitstekende uitkomst. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren toegepast worden. Wij lichten de mogelijkheden graag toe. Neemt u gerust contact met ons op.