+31 76 - 5331331

Glasvezel Laarakker in Cuijk

Op het bedrijvenpark Laarakker in Cuijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn hier afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om via een zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data en telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar verzonden over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel op Laarakker delen

Om op kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. De hoofdcontractant rekent gebruikelijk een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie. Hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen blijven garanderen.