Glasvezel Cuijk

In Cuijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Cuijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Cuijk

Cuijk beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen in Cuijk zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor een zakelijke glasvezelverbinding voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf ingezet kan worden.

De Beijerd en het Riet

Op bedrijventerrein De Beijerd en het Riet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. De Beijerd en het Riet is het grootste bedrijventerrein van Cuijk en heeft een oppervlakte van 93 hectare. Naar verwachting wordt er in de periode van mei tot en met september een glasvezelnetwerk aangelegd op bedrijventerrein De Beijerd en het Riet, waardoor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een glasvezelaansluiting.

Laarakker

Bedrijventerrein Laarakker beschikt sinds kort over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van de Laarakker gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.