+31 76 - 5331331

Glasvezel Creil

In Creil zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Pinnen over IP

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze dienst kunnen er verschillende aanvullende diensten worden geleverd over de glasvezelverbinding. Een van deze aanvullende diensten is Pinnen over IP. Deze dienst kan binnen het netwerk worden geactiveerd en zorgt ervoor dat u uw pinverkeer op basis van IP kunt verwerken. Hierbij is het mogelijk om met de optie Zakelijk Pinnen zogenaamde "Pinpads" op te nemen in uw LAN netwerk. Hierdoor heeft u geen aparte ISDN lijn meer nodig om pin en creditcardtransacties af te handelen. Met Pinnen over IP kunnen u en uw klanten profiteren van snelle transacties en van korte wachttijden.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Creil

Iedere locatie in Creil heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn gebonden aan de afstand van uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk is te koppelen, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de mogelijkheden en de actuele tarieven voor Zakelijk glasvezel in Creil.


Creil maakt onderdeel uit van de gemeente Noordoostpolder