+31 76 - 5331331

Glasvezel Colijnsplaat

In Colijnsplaat zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezelaansluiting in Colijnsplaat (Zeeland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Colijnsplaat die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige bedrijvenlocaties: Molenweg, Havengebied

WiFi in Colijnsplaat

Colijnsplaat(gemeente Noord-Beveland) beschikt over gratis WiFi in het gebied rondom de Voorstraat en de Havenstraat als onderdeel van een project dat Delta uitvoert in de provincie Zeeland. op deze manier kunnen recreanten eenvoudig gebruik maken van alles wat internet te bieden heeft.

Capaciteit van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt op dit groeipad naar eigen wens diensten stapelen. Een glasvezel verbinding maakt het mogelijk om meerdere services af te nemen over slechts één enkele breedbandverbinding. Standaard wordt de dienst Zakelijk internet meegeleverd bij een nieuwe glasvezelverbinding, maar daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende opties om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoefte van uw bedrijf, dan is er de mogelijkheid om de capaciteit (tegen meerprijs) te verhogen tot wel 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf ook groeit, of hoeveel diensten u ook wenst te gebruiken... met Zakelijk glasvezel bent u voorbereid op de toekomst.

Overstappen naar Zakelijk glasvezel in Colijnsplaat

Een van de grootste voordelen is naast supersnel internet ook de uiterst hoge betrouwbaarheid en stabiliteit van glasvezelverbindingen. Zakelijk glasvezel kent een up-time garantie van wel 99,9% en hoger, waardoor uw bedrijf vrijwel altijd online bereikbaar is. Onder bedrijven blijft de vraag naar bandbreedte groeien. Wanneer u gebruik maakt van ADSL of VDSL-verbindingen, dan kunt u met Zakelijk glasvezel genieten van vele voordelen ten opzichte van uw huidige verbinding.

  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time garantie van wel 99,9%

Meer informatie over overstappen naar Zakelijk glasvezel kunt u vinden op de volgende pagina