+31 76 - 5331331

Glasvezel Leeuwerikenveld in Coevorden

Op het bedrijventerrein Leeuwerikenveld in Coevorden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit bedrijventerrein kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige kosten van een aansluiting zijn identiek voor alle bedrijven die hier gevestigd zijn. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Leeuwerikenveld

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op Leeuwerikenveld komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent een aantal levertijd vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), maar ook het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Zekerheid op de uptime

Is Internet van het grootste belang voor uw organisatie? Dan biedt redundantie een uitkomst. Hierdoor heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundant uitgevoerde verbinding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die elk gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke varianten aansluiten op uw bedrijfssituatie en waarom.