+31 76 - 5331331

Glasvezel De Holwert in Coevorden

Op bedrijventerrein de Holwert in Coevorden ligt een glasvezel netwerk. Alle gevestigde bedrijven in de straten van het bedrijventerrein kunnen gemakkelijk en tegen standaardtarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor de mogelijkheid ontstaat om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s!

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Holwert bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen voor uw bedrijfslocatie, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient u ook op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.